Brengos

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Brengos yaiku rambut kang thukul ing antarane lambe ndhuwur lan irung. Umume, panyebutan brengos dibedakake karo jenggot. Brengos mung ana ing wong lanang kang wis diwasa lan dadi salah siji ciri kelamin sekunder amarga brengos thukul nalikane bocah lanang wis puber. Ing wong wadon, uga ana kang nduweni brengos senajan mung tipis lan ora ngetarani.


Gallery[sunting | sunting sumber]

Brengos
Satirist Michael "Atters" Attree sporting his Handlebar Club tie.  
Surrealist Salvador Dalí with the flamboyant moustache he popularized.  
John Waters' pencil moustache.  
Emiliano Zapata sporting a wide "Mexican" moustache.  
Frank Zappa in concert.  
Image:Indian_Man_with_Mustache.JPG 
 
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Brengos&oldid=834403"