Brad Keselowski

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Bradley Keselowski
88-brad-keselowski.jpg
Lair 12 Februari 1984 (umur 30)
Papan lair Rochester Hills, Michigan, Amérika Sarékat
Panghargaan 2008, 2009, 2010 Nationwide Series Most Popular Driver
Statistik NASCAR Sprint Cup Series
99 mangs balapan 5 taun
Nomer. mobil lan tim No. 2 (Penske Racing)
Posisi 2012 5th
Finish paling apik Juara - 2012
Balapan kapisanan 2008 Dickies 500 (Texas)
Menang pisanan 2009 Aaron's 499 (Talladega)
Menang pungkasan 2012 Aaron's 499 (Talladega)
Menang Top 10 Pole
6 25 2
Statistik NASCAR Nationwide Series
176mangsa balapan 7 taun
Nomer. mobil lan tim No. 22 (Penske Racing)
Posisi 2011 NNS 91st
Finish paling apik 1st – 2010
Balapan kapisan 2006 Ameriquest 300 (Fontana)
Menang kapisan 2008 Federated Auto Parts 300 (Nashville)
Menang Top 10 Pole
17 107 12
Statistik NASCAR Camping World Truck Series
50 mangsa balapan 8 taun
Nomer. truk aln tim No. 19 (Brad Keselowski Racing)
Finish paling apik 21st – 2005
Balapan pungkasan 2004 Kroger 250 (Martinsville)
Balapan pungkasan 2012 NextEra Energy Resources 250 (Daytona)
Menang Top 10 Pole
2 5 1

Bradley Keselowski (lair ing Rochester Hills, Michigan, 12 Februari 1984; umur 30 taun) iku sawijining pambalap NASCAR saka Amérika lan pamilik tim balap. Dhèwèké saiki mèlu kompetisi ing NASCAR Sèri Piala Sprint lan Sèri Nationwide kanggo Penske Racing. Sadurungé mbalap kanggo JR Motorsports nalika taun 2007-2009 ing Sèri Nationwide lan kanggo Phoenix Racing sarta Hendrick Motorsports ing Sèri Piala Sprint. Dhèwèké menangaké kajawaran pisanané ing Nationwide Series 2010; kajawaran pisanan kanggo kaloro Brad lan Penske Racing. Nalika mangsa 2012, Brad Keselowski kasil dadi jawara NASCAR Sèri Piala Sprint kanggo sepisanané.

Dhèwèké iku anak saka Bob Keselowski lan ponakané Ron Keselowski. Kakangné Brian saingan paro wektu ing Arca RE / MAX Series, Nationwide Series, lan Sèri Piala Sprint.

Pranala njaba[sunting | sunting sumber]

Commons-logo.svg
Wikimedia Commons gadhah galeri bab:

Cithakan:Jawara NASCAR Sèri Piala Sprint

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Brad_Keselowski&oldid=835760"