Penske Racing

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Cithakan:Infobox NASCAR team Penske Racing yaiku tim balap mobil saka Amerika Serikat kang saikine ana ing ajang IndyCar Series lan NASCAR. Tim iki uga tau ana ing ajang Formula Satu. Tim iki minangka divisi saka Penske Corporation lan diduweni dening mantan pembalap kawakan Amerika Serikat, Roger Penske. Presiden tim iki yaiku Tim Cindric.

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]

Commons-logo.svg
Wikimedia Commons gadhah galeri bab:
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Penske_Racing&oldid=863071"