Beit Jala

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Beit Jala (Basa Arab: بيت جالا (saka basa Aram 'karpèt suket') iku sawijining kutha ing Gisik Kulon, Palèstina. Kutha iki dunungé kurang luwih 10 kilomèter sakiduling Yérusalèm cedhak Beit Sahour lan Bethlehem (Beit Lahm). Beit Jala iku pedunungé cacahé 12.239 jiwa (1997) lan mayoritas Kristen Arab mawa minoritas Muslim. Beit Jala iku dunungé sakidulé Gilo, sawijining pakampungan Yahudi ing Yerusalem.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Beit_Jala&oldid=832247"