Barongsai

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Barongsai

Lion dance costume.jpg

Chinese name
Traditional Chinese: 舞獅
Simplified Chinese: 舞狮
Jeneng Jepang
Kanji: 獅子舞
Jeneng Korea
Hangul: 사자춤
Hanja: 獅子춤
Jeneng Vietnam
Quốc ngữ: Múa lân

Barongsai punika tetarian tradisional saking nagari Cina kanthi migunakake sarong kang arupa singa

Cathetan suku[sunting | sunting sumber]

Pranala njaba[sunting | sunting sumber]

Commons-logo.svg
Wikimedia Commons gadhah galeri bab:
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Barongsai&oldid=833410"