Balap motor

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Balap motor ing MotoGp Sepang

Balap motor iku olahraga otomotif sing migunakaké pit motor minangka piranti tunggangan. Balap motor, mliginé road race, cukup populèr ing Indonésia. Amèh saben minggu ing sawetara dhaérah dianakaké acara balap motor. Saliyané road race, balap motor jinis liya sing cukup seringkerep dianakaké ya iku motorcross, drag bike, grasstrack lan supersport.


Kajuwaraan[sunting | sunting sumber]

Kajuwaraan balap motor:

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Balap_motor&oldid=867680"