Badan

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Badan yaiku bageyan fisik materi manungsa utawa kewan, kang bisa dikontrasake karo roh, sifat, lan tindak tanduk. Badan kerep digunakake ing konteks penampilan, kasarasan, lan kepatèn. Badan sawijining wong kang wis mati diarani mayit. Badan kewan kang wis mati diarani bathang.

Ilmu kang nyinaoni fungsi badan diarani anatomi.

Delengen uga[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Badan&oldid=833948"