Astana Buckingham

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Istana Buckingham
Istana Buckingham - London

Istana Buckingham utawi wonten ing Basa Inggris menika Buckingham Palace menika papan minangka dalemipun Ratu Inggris kanthi resmi ing London. Istana menika papan kangge kedadosan-kedadosan kanegaran, papan kangge nyambut dhayoh, lan ugi papan kangge pariwisata. Asring nalika wayah kabagyan lan ugi nalika nembe dhuka papan menika kangge pusat kempaling masarakat Britania Raya.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Astana_Buckingham&oldid=867084"