Asèt

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Asèt utawi aktiva (Akuntansi) inggih punika sumber-sumber ékonomi ingkang dikagemi perusahaan ingkang biyasanipun dipunwujudaken kalebet wangun arta.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Asèt&oldid=863527"