Armée de Terre

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Angkatan Darat Perancis uatawa Armée de Terre, yakuwi (Basa Indonésia: Angkatan Darat), darat saka Angkatan Bersenjata Perancis lan kagolong angkatan militer kang paling gedhe. Nalika taun 2007, prajurit saka 134.000 tentara reguler, 15.500 reservis, lan 25.650 masarakat sipil.[1] Kabehé tentara mau wis dianggep profesional, sawisé konskripsi dibubaraké taun 1996.[1]

Galeri Gambar[sunting | sunting sumber]

Delengen Uga[sunting | sunting sumber]

Cathetan suku[sunting | sunting sumber]

Pranala Njaba[sunting | sunting sumber]

Logo Wikimedia Commons
Pirsani galeri bab Armée de Terre ing Wikimedia Commons.

Cithakan:Perancis-stub

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Armée_de_Terre&oldid=845384"