Anaheim, California

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Disambig.svg

Anaheim iku sawijining kutha ing Orange County, California, sing dumunung 45 kilometer kidul-wétané Los Angeles. Miturut sensus taun 2000 kutha iki duwé pedunung 328.014 jiwa, andadèkaké minangka kutha paling padhet ka-10 ing California lan ka-56 ing Amérika Sarékat. Anaheim minangka kutha paling gedhé ka-2 ing Orange County lan misuwur bab taman hiburan Disneyland lan tim bal-balané.

Tim olahraga ing Anaheim[sunting | sunting sumber]

Spanduk Ducks and Angels.

Deleng uga[sunting | sunting sumber]

Logo Wikimedia Commons
Pirsani galeri bab Anaheim, California ing Wikimedia Commons.

Cithakan:California-geo-stub