Disneyland

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Castle 20070517

Disneyland, kang dumunung ing Anaheim, California (28 mil saka Los Angeles), yaiku sawijining papan rekreasi Disney kang digawe kapisan. Resmi dibuka ing tanggal 17 Juli 1955, Disneyland dadi sawijining papan rekreaasi kang paling kerep ditekani wisatawan saka saubenging donya.

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Disneyland&oldid=835722"