Amos Roberts

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Amos Roberts (lair 2 November 1980) yaiku mantan pemain profesional ragbi saka Australia.

Cathetan sikil[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Amos_Roberts&oldid=862975"