Ambal warsa

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Kue ing jroning pesta ambal warsa

Ambal Warsa iku pèngetan dina kalairan manungsa kang dadi pratandha ing dina diwiwitiné panguripan ing jaba rahim. Sajroning maneka werna kabudayan kang ana ing donya, pengetan ambal warsa bisa dirayakake kanthi ngadakake pesta pèngetan ambal warsa jroning kulawarga utawi karo sohabat, kanca lan sadulur. Padatan ana bebungah kang asring diwenehake marang kang ngerayakake ambal warsa.

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]

Commons-logo.svg
Wikimedia Commons gadhah galeri bab:
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Ambal_warsa&oldid=833028"