Albor Tholus

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Albor Tholus
MOLA albor tholus.jpg
Topografi Albor Tholus lan saubenge
Location Elysium Planitia
Coordinates 18°48′N 150°24′E / 18.8°N 150.4°E / 18.8; 150.4[1]Koordinat: 18°48′N 150°24′E / 18.8°N 150.4°E / 18.8; 150.4[1]

[[Category:Cithakan:Mars quadrangle quadrangle]]

Albor Tholus iku sawijining gunung geni sing wis punah ing wilayah Elysium Planitia, ing planèt Mars. Gunung iki dumunung ing sakiduling gunung Elysium Mons lan Hecates Tholus. Gunung iki dhuwuré 4.5 kilomèter[2] kanthi diamèter 160 km.

Rujukan[sunting | sunting sumber]

Deleng uga[sunting | sunting sumber]

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]

Albor Tholus with Google Mars

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Albor_Tholus&oldid=827141"