1 Mei

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

1 Mei punika, dinten ingkang kaping 121 utawi 122 ing warsa kabisat miturut Kalèndher Gregorian.


Kadadosan Wigati[sunting | sunting sumber]

  • 1886 - Watawis 400.000 buruh wonten ing Amérika Sarékat demonstrasi ageng-agengan.
  • 1890 - Dinten Buruh ingkang sapindah dipun pèngeti déning buruh-buruh ing sawetawis negari.
  • 1941 - Citizen Kane, salah satunggaling film ingkang dipun anggep paling saé salaminipun, wiwit dipun puter.
  • 1969 - Pasukan panerjun payung Indonesia mandhap ing panggènanipun tiyang-tiyang mbaléla ing Irian Kilèn kanggé mardikakaken pannggènan punika,

Wiyosan[sunting | sunting sumber]

Séda[sunting | sunting sumber]

Dinten Riyadi saha Dinten Ageng[sunting | sunting sumber]

Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani[sunting | sunting sumber]

30 April1 Mei2 Mei
Commons-logo.svg
Wikimedia Commons gadhah galeri bab:
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=1_Mei&oldid=804011"