Żagań

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Żagań
POL Żagań COA.svg
Lambang Żagań
Zagan poland.PNG
Lokasi Żagań
Katrangan cekak
Provinsi: provinsi Lubusz
Jembar: 39,92 km²
Pedunung: 26.665 jiwa
Pelat nomor kendaran motor: FZG
Alamat
balé kutha:
pl. Słowiański 17
68-100 Żagań
Situs wèb resmi: www.um.zagan.pl
Politik
Walikutha: Sławomir Jan Kowal

Żagań (Jerman Sagan) iku sawijining kutha ing Polandia. Kutha iki nduwé pedunung 26.665 jiwa.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Żagań&oldid=807402"