Wikipedia:Wiki Mrebawani

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

edit 

Kaca Utama Ayahan Panumpukan Pambiji Pitakon Besutan


Logo Wiki Mrebawani 2015.png


Linimasa


Linimasa Wiki Mrebawani
Tanggal Acara Sasana Déning
15 Juli - 14 Agustus 2016 Kompetisi Puteran I jeroring Panyarta
14 Agustus 2016 Wates Wektu Ngumpul 1 Artikel Sampurna jeroring Panyarta
14 - 15 Agustus 2016 Pambijining Artikel-Artikel Sampurna jeroring Juri
15 Agustus 2016 Wara-Wara Pambijining Puteran I jeroring Panitya
16 Agustus - 15 Sèptèmber 2016 Kompetisi Puteran II jeroring Panyarta
15 Sèptèmber 2016 Wates Wektu Ngumpul 2 Artikel Sampurna jeroring Panyarta
15 - 16 Sèptèmber 2016 Pambijining Artikel-Artikel Sampurna II jeroring Juri
15 - 17 Sèptèmber 2016 Itung Gunggung Biji Pungkasan jeroring Panitya
18 Sèptèmber 2016 Biyawara Juwara jeroring Panitya
23 Sèptèmber 2016 Acara Pamungkasing Wiki Mrebawani Yogyakarta Kabèh


Mèlu



Panitya