Wikipedia:VisualEditor

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
VisualEditor-logo.svg


VisualEditor iku piranti panyuntingan WYSIWYG (what you see is what you get). Dadi apa sing diketik iku langsung katon apa anané. Nanging ing VisualEditor markah-markah wiki ora katon, katoné menawa panjenengan ngeklik pranala "owah sumber".

Pranala njaba[besut sumber]