Wikipedia:Usul apa waé

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Papan Usulan ing ngisor iki minangka panggonan ngusulaké lan imbal wacana utawa dhiskusi bab apa waé kang magepokan karo Wikipedia nanging durung kacakup ing topik dhiskusi Wikipedia.


kulo seneng mboh bilih web site niki dipun muat acara-acara kebudayaan jawi.

nyuwun tanglet kabare bapak Mantous Campur sari pripun nggek kabare

sumanto@parastar.co.id

Topik 2[besut sumber]

Ka'anggue panjenengan se apareng prakarsa Wikipedia, kawula nyo'onah pangaporah menabi kumolancang kladuk ngocak basa madura bedeh milis nekah. Sebab kawula pikir, panjenengan ugi kedah apareng mikir tran-tretan se bedeh kecamatan Dampit, king tak bisa ngocak Jebeh. Mator kaso'on, geh-mogeh tan-tretan sedejeh e paringi berkah Alloh SWT. Dari abdi se kagungan compok de Majangtengah gang Supiyani."satriyo_paiton@yahoo.co.id"

Nyuwunsewu,nderek nepangaken kula piyambak, nami kula Supri, kula guru wonten ing Madrasah Ibtidaiyah Muhammadiyah (MIM) Karanganyar, ingkang alamatipun wonten ing Jl.Citarum I No.9 Karanganyar Sakmenika kula sementara dados ICT Assistant DBE2 USAID Jawa Tengah wonten ing Semarang. Menika alamat email kula : supriyadi_karanganyar@yahoo.co.id Maturnuwun.