Wikipedia:Tuduhna dhisik

From Wikipedia
Jump to navigation Jump to search

Tombol tuduhna dhisikdumunung ing sangisoré kothak panyuntingan. Ngeklik tombol iki bakal nuduhaké tampilan sawijining kaca tanpa kudu bener-bener nyimpen. Diprayogakaké banget migunakaké tombol iki sadurungé nyimpen tulisan utawa suntingan. Kanthi ngayahi tindakan iki, panjenengan bisa ngecèk tampilan sawijining kaca luwih dhisik lan ngecèk apa wis ora kasalahan apa-apa. Bab iki bisa mbiyantu nyegah kabutuhan kanggo nyimpen makaping-kaping. Nyimpen artikel sing padha bola-bali bakal agawè angèl wong liya sing arep mriksa owah-owahan sing ana, lan uga ngotori sajarah kaca.