Wikipedia:Anak kaca

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Anak-kaca yakuwi kaca sing ngandhut "/" (garis miring) ing jeneng kacané. Fitur iki ora cumepak ing namespace utama saéngga artikel ing namespace utama ora kacakup ing pembahasan iki.

Anak-kaca dianggep minangka subordinat saka kaca utamané lan bakal nduwèni judhul [[Artikel/Anak-kaca]]. Bisa uga gawé anak-kaca saka sawijining anak-kaca. Sawijining ciri khas saka anak-kaca yaiku anané pranala menyang kaca utamané ing bagéan ndhuwur anak-kaca kasebut.

Paréntah [[../]] ngasilaké [[<ruangnama>:<jeneng kaca tanpa anak-kaca>]]. Conto ing kaca "Wikipedia:Variabel:Tes", paréntah [[../]] ngasilaké Wikipedia:Variabel (kanthi pranala sacara otomatis).