Tari Dewi Kwan Im 1000 Tangan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Jogèd Dewi Kwan Im 1000 Tangan ya iku jogèd kang gambarake Dewi Welas Asih kanthi sewu tangane kang minangka lambang Dewi kang seneng tetulung marang sapa baé kang butuhake pitulungan. Jogèd iku digunakaké ing pembukaan sawijining acara. Cacahe penari antarané wolu nganti rong puluh.