Menyang kontèn

Sanga panganan cuci mulut Thailand

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Foi thong minangka salah sawijine panganan panganan Thailand sing sangang apik

Sanga panganan cuci mulut Thailand sing apik yaiku salah sawijining jinis olahan saka khasanah kuliner Thailand. Dheweke dilayani ing acara-acara khusus kayata pesta pernikahan, rumah tangga, utawa acara ordinasi. Dheweke menehi berkah kanggo sing nampa. [1] Kanggo ngatur kabeh berkah sekaligus, sangang panganan cuci mulut ditawakake bebarengan ing siji nampan.

khanom chan tegese panganan cuci mulut lapisan.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "Thai Desserts: Auspicious Desserts". Ramkhamhang Newspaper. March 15, 2004. kc. 4.