Griya Sakit Santa Elizabeth Semarang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Griya Sakit Santa Elizabeth iku griya sakit sing ana ing Semarang. Griya sakit iki dunungé ana ing tlatah Candhi sing adhem.

Pranala njaba[besut | besut sumber]