Pasisir Indrayanti

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
(Kaelih saka Panté Indrayanti)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Pasisir Indrayanti

Koordhinat: 8°09′02″S 110°36′45″E / 8.1506589°S 110.6126311°E / -8.1506589; 110.6126311

Pasisir Pulang Sawal kang luwih dikenal kanthi sebutan Pasisir Indrayanti punika salah satunggaling pasisir énggal ing tlatah Gunungkidul. Pasisir punika mapan ing kecamatan Tepus. Manawi wonten pasisir Indrayanti punika, kita saged mirsani tetingalan alam ingkang saé tur èndah. Ing mangsa prèinan kathah sanget para wisatawan ingkang sami tindak wonten ing pasisir punika.