Panganggo:Yeti Apri

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Jénéngku Yèti Apri Larasati, biasanè dibeluk Yèti. Asalku saka Purwareja Jawa tengah.

Wikimedia-logo-id.svgPanganggo iki panyarta gladhèn nulis ing Wikipédia #WikiLatih tanggal 03 Dhésèmber 2018 ing Purwareja.