Panganggo:Westborder

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Wikipedia:Babèl
jv-0Panganggé puniki mboten saged basa Jawi.
plJęzyk polski jest językiem ojczystym tego użytkownika.
en-1This user can contribute with a basic level of English.
Golèk panganggo miturut basané