Panganggo:Tinie Cah Ngawen

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Tinie Ndunk.jpg

Halo....aku Tinie Cah Ngawen.Lair ana ing desa Ngawen, Kecamatan Ngawen Kabupaten Blora Jawa Tengah.Aku ndhuwe kepinginan nyunting ing Wikipedia Basa Jawa, karana nyunting iku bageyan saka sedekah. Matur nuwunTinie Cah Ngawen pirembagan 22 Mei 2013 14.15 (UTC)