Panganggo:SilvonenBot

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Panganggo iki sawijining bot sing dioperasèkaké déning Silvonen rembugan.

Iki dudu sawijining panganggo siluman.
Pangurus: Yèn bot iki nglakoni kaluputan sing nggawé kaco, tulung sigra diblokir.

See my English page for further information.