Panganggo:SassoBot

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Panganggo iki sawijining bot sing dioperasèkaké déning Djsasso rembugan.

Iki dudu sawijining panganggo siluman.
Pangurus: Yèn bot iki nglakoni kaluputan sing nggawé kaco, tulung sigra diblokir.

Owned and operated by en:User:Djsasso an admin on English and Simple English Wikipedia.