Panganggo:SJ12YUSRO

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Iki fotone pak Yusro nalika umur 40 taun

Nepangaken nami kula Yusro Edy Nugroho, peserta Papat Limpad saking fakultas Bahasa dan Seni Universitas Negeri Semarang.

Logo Kompetisi Menulis Wikipedia Bahasa Jawa "Papat Limpad"Panganggo iki peserta kompetisi nulis Wikipedia abasa Jawa "Papat Limpad"