Panganggo:SJ05RANU

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Sidiq Ranu Widjaya

Nuwun, kula SIDIQ RANU WIDJAYA, peserta Papat Limpad saking Jurusan Bahasa dan Sastra Jawa, Universitas Negeri Semarang.

Logo Kompetisi Menulis Wikipedia Bahasa Jawa "Papat Limpad"Panganggo iki peserta kompetisi nulis Wikipedia abasa Jawa "Papat Limpad"