Panganggo:RoggBot

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

User:RoggBot

Panganggo iki sawijining bot sing dioperasèkaké déning Roggy rembugan.

Iki dudu sawijining panganggo siluman.
Pangurus: Yèn bot iki nglakoni kaluputan sing nggawé kaco, tulung sigra diblokir.

with accordance with Bot Policy

Журнал глобальных прав

Maintenance:

  • interwiky
  • double redirect

RoggBot 02:19, 12 Juli 2009 (UTC)