Panganggo:Nuroh Sanahtati

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Nepangké nama kula Nuroh Sanahtati. Kula asalé saka Purwarèja. Kula sekolah wonten SMK N 3 Purwarèja.

Wikimedia-logo-id.svgPanganggo iki panyarta gladhèn nulis ing Wikipédia #WikiLatih tanggal 03 Dhésèmber 2018 ing Purwareja.