Panganggo:Nurilfaizah

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Nepangké nami kula Nuril Faizah,asal kula saking Purwareja,Jawa Tengah,Indonesia.Sekolah kula wonten ing SMKN 3 Purwareja.

Wikimedia-logo-id.svgPanganggo iki panyarta gladhèn nulis ing Wikipédia #WikiLatih tanggal 03 Dhésèmber 2018 ing Purwareja.