Panganggo:Nur Qoni'atul Mushlihah

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Asma kulo Nur Qoni'atul Mushlihah (Qoni'). Kulo lair teng Bojonegoro tanggal 24 Agustus 1997. Sak niki kulo dados mahasiswa dateng Universitas Airlangga, Surabaya.