Panganggo:Norman Ari Santoso

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Sugeng sonten, sugeng pepanggihan! Aku Norman Ari Santoso. Saiki aku lagi njajal ngewiki sambi nguri-uri basa Jawa.

Wikimedia-logo-id.svgPanganggo iki panyarta gladhèn nulis ing Wikipédia #WikiLatih tanggal 24 Maret 2019 ing Surabaya.