Panganggo:Nekeran

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Nekeran (aksara Jawa: ꦤꦺꦏꦼꦫꦤ꧀, diwaca Nèkeran) kuwi sawijiné panganggo Wikipedia sing isinan tur ora pati seneng kumpul-kumpul. Dhèwèke nalika cilikane seneng dolanan kenèker ananging kerep kalah karo kancané.