Panganggo:Nadila Ratnasari

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Rahayu,rahayu,rahayu. Dipuntepangaken nami kula Nadila Ratnasari,kula mijil saking tlatah Trenggalek, kula Mahasiswa Jurusan Basa lan Sastra Daerah Universitas Negeri Surabaya, kula badhe sinau wikipedia kalian ora lia bisa nguri uri budaya Jawa supaya bisa nglestariake budaya Jawa lan manehi informasi nggawe bahasa Jawa.

Wikimedia-logo-id.svgPanganggo iki panyarta gladhèn nulis ing Wikipédia #WikiLatih tanggal 24 Maret 2019 ing Surabaya.