Panganggo:Muhammad Lukman Ashari

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Assalamu alaikum wr wb

Sugeng siang

Aran lengkap kula Muhammad Lukman

Asline sing Bumiayu, Brebes

Pegaweyané pangsiunan Kementrian Pendidikan


Wikimedia-logo-id.svgPanganggo iki panyarta gladhèn nulis ing Wikipédia #WikiLatih tanggal 13 Januari 2019 ing Indramayu.

Ngisi