Panganggo:MondalorBot

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Panganggo iki sawijining bot sing dioperasèkaké déning Mondalor rembugan.

Iki dudu sawijining panganggo siluman.
Pangurus: Yèn bot iki nglakoni kaluputan sing nggawé kaco, tulung sigra diblokir.


Bot can (both independently and by request):

  • Add interwiki links;
  • Make the cosmetic changes.