Panganggo:Melinda Maharani Unesa

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Rahayu...

Jenengku Melinda Maharani, bisa ditimbali Rani.

Saiki aku lagi wae sinau nulis basa Jawa lumantar Wikilatih Jawa sinambi nguri-nguri basa Jawa.

Wikimedia-logo-id.svgPanganggo iki panyarta gladhèn nulis ing Wikipédia #WikiLatih tanggal 24 Maret 2019 ing Surabaya.