Panganggo:Mega Ulfa Rahmawati

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Sugeng enjang, aku Mega Ulfa Rahmawati. Saiki aku lagi njajal ngewiki sambi nguri-uri basa jawa.

Wikimedia-logo-id.svg Panganggo iki panyarta gladhèn nulis ing Wikipédia #WikiLatih tanggal 14 April 2018 ing Surakarta.