Panganggo:M Yusril Mirza

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Aku Mbiyèn Kaé

Sugeng Rawuh Sedulur ing wonten kaca panganggo kula. Nama kula, M Yusril Mirza saking Kabupatèn Kendal. Samenika kula taksih dados mahasiswa wonten Universitas Gadjah Mada Jurusan Arkeologi. Kagiyatan ingkang saweg kula lampahi samenika inggih menika sinau bab nyerat artikel ing Wikipédia Jawa. Sumangga manawi badhé sesarengan nyebar ilmu kaliyan dhiskusi bab Wikipédia Jawa. Matur nuwun.