Panganggo:Leily Dwi Putri Solichah

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

wilujeng sonten, kula Lèily Dwi saking Malang mahasiswi Universitas Sebelas Maret prodi pendidikan bahasa jawa FKIP. Kula lair ing Malang tanggal 11 sèptèmber 1999. kula ngontrak wonten ing Gulon Surakarta Jèbrès. kula seneng nonton youtube. aku duwé mas lan aku anak terakhir.

Wikipédia Menyang Sekolah Ikon.svgPanganggo iki panyarta gladhèn nulis ing Wikipédia #WikipédiaMenyangSekolah ing UNS kelas Penyuntingan.



strawberry