Panganggo:Kolega2357

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Internet-group-chat.svg
Send me a new message here
Wikipedia:Babel
jv-0 Panganggé puniki mboten saged basa Jawi
en-1 This user is able to contribute with a basic level of English.