Panganggo:Kolega2357

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Internet-group-chat.svg
Send me a new message here
Wikipedia:Babèl
jv-0Panganggé puniki mboten saged basa Jawi.
en-1This user can contribute with a basic level of English.
Golèk panganggo miturut basané