Panganggo:JV04Nina Wahyu Widyawati

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Nina Wahyu Widyawati

Nuwun sewu, Nama kula, <<Nina Wahyu Widyawati>>, peserta Papad Limpad 2012 saking Universitas Indonesia, <<Fakultas Ilmu Pengetahuan Budaya>>