Panganggo:JV04Asti Diautami

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Asti Diautami

Nuwun sewu, Nama kula, Asti Diautami, peserta Papat Limpad 2012 saking Unversitas Indonesia, Fakultas Ilmu Pengetahuan Budaya.