Panganggo:Iwan Novirion

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Katerangan panganggo Babel
jv-0 Panganggo iki ora bisa basa Jawa (utawa angèl banget mangertèni basa iku).
en-2 This user has intermediate knowledge of English.
id-N Pengguna ini adalah penutur ibu bahasa Indonesia.
min-N Pangguno ko mangecek jo bahaso Minang.
Panganggo miturut basané

Iwan Novirion pirembagan